ForsideRekruttering
RenoNorden – Sjåfør

Renovatøren utfører daglig en av samfunnets viktigste oppgaver.  En forsvarlig håndtering av avfallet vårt er noe vi alle forventer, og renovatøren har derfor all grunn til å være stolt av sitt yrkesvalg. Vi i RenoNorden har spesialisert oss på innsamling av husholdningsavfall, og renovatøren vil alltid være selve ryggraden i vår virksomhet.

Jobben som renovatør er et fritt og selvstendig yrke, som krever dyktige sjåfører med god fysikk og med en evne til å kommunisere godt med sine kollegaer, våre oppdragsgivere og våre abonnenter.

En renovatør må i løpet av sin arbeidsdag manøvrere store og tunge kjøretøy på hele veinettet, og ofte kan veiene være både trange og uoversiktlige. Dette setter store krav til konsentrasjon og bevissthet hos våre sjåfører. I vinterhalvåret kreves det ytterligere årvåkenhet for å unngå skader på medtrafikanter og eget utstyr.

Renovatøren tilhører en snart utdøende yrkesgruppe hvor arbeidet foregår utendørs hele året uansett vær eller føreforhold.  Heldigvis er det flest godværsdager, men det skal ikke stikkes under en stol at dette er hardt fysisk arbeid.  Spesielt etter et snøfall på vinteren kan det være krevende å gjennomføre dagen.

Det settes også store krav til sikkerhet i jobben som renovatør. Som arbeidsgiver er det vårt ansvar å utarbeide gode rutiner som ivaretar renovatørenes sikkerhet. Selskapet bruker derfor mye ressurser på opplæring og på systemer for HMS, kvalitet & miljø.

RenoNorden har i dag mer enn 450 dyktige renovatører på 23 forskjellige avdelinger rundt omkring i landet. Dersom du har førerkort på tunge kjøretøy, liker å jobbe selvstendig i et uformelt miljø og har normalt god fysisk form, så er du velkommen til å søke jobb hos oss.

Eventuelt ledige stillinger finner du ut til høyre på siden.